Αλ. Τσίπρας: Αυτοί που επιτέθηκαν στον Γ. Μπουτάρη είναι ακροδεξιοί τραμπούκοι

«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος» δηλώνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter και συμπληρώνει: «Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Αθλιότητα ολκής η προσπάθεια της Ν.Δ. για φτηνή αντιπολίτευση με αφορμή τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση ακροδεξιών εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη:

Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους.

Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι.

Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής.

Στηρίζει την επίθεση προς τον Γ. Μπουτάρη ο χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς

Με προκλητικές αναρτήσεις στο twitter φαίνεται ότι στηρίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς, την φασιστική επίθεση.

“Οι μέρες της προκλητικότητας που επεδείκνυε ένας μέθυσος τουρκολάγνος δήμαρχος φαίνεται ότι τελείωσαν. Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο Μπουτάρης αποφάσισε να διοργανώσει παρέλαση ξεφτιλισμένων  που περπάταγαν σε κοινή θέα στους δρόμους φιλώντας ο ένας τον άλλον”, γράφει στην ανάρτησή του στο twitter.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί